Megszámolni is reménytelen lenne, hogy eddig mennyi levelet kaptam, annak apropóján, hogy mennyiért török FB-fiókot, én meg elvből minden levelemre válaszolok, legfeljebb egy mondatban, már annyira nem vicces. Korábban még vicces volt, főleg az, amikor az illető lobbizott még egy-két kört, amiben arról bizonygatott, hogy igenis igazságos lenne már azt a FB-fiókot feltörni mert az övét is feltörték, mert kell belőle egy bizonyító levél, mert az exe, mert csak úgy, mert a tag egy tetű, mert lehet, hogy megcsalják, mert csúnyán nézett, meg amit csak el lehet képzelni. Szóval az indítékok nem túl változatosak, a legtrükkösebbek komolyan azok voltak, akik úgy adták be, mintha saját magukat csukták volna ki, de nem tudják egyedül helyreállítani a fiókjukat.

Na, akkor most egy kis matek, szerintetek mennyi olvasó tévedt csak idén a blogra csak a Google keresési találatain keresztül, amiben benne volt a facebook feltörés vagy ahhoz nagyon hasonló keresőkifejezés? /*A százalékban kifejezezz értékek nem az összes, hanem csak a facebook kifejezést tartalmazó keresések eloszlását mutatják. */ Oké, akkor segítek:

Ezennel pályázatot hirdetek olyan sablonlevél megfogalmazására, amit azonnal felhasználhatok, alig kell valamit igazítani rajta és mehet is válaszként, a leghülyébb is megérti, hogy NEM BAZDMEG, NEM!!!, ötletes, humoros, ha sértő a címzettre nézve, nem sértőbb a feltétlenül szükségesnél, nem olyan, amire valószínűleg emberünk még egyszer visszakérdez.

Pályázni július 15-éig lehet a blog oldallécében lévő email-címemre küldött mintával, a legjobb pályamű megalkotójának jövök

EGY TÁLCA SÖRREL és egy kurva nagy Tor projectes matricával

amit legnagyobb valószínűséggel Budapesten tudok odaadni.

Pályázni lehet csapatban is, egy pályázó több pályaművet is beküldhet, nem értesítek senkit a levél kézbesítődéséről, de tessék lenyugodni, nálam semmi sem veszi el spambe. Hajrá! /*csak reménykedni tudok benne, hogy nem rántom magam után a Streisand-effektus egy mutációját*/

Ja, életemben először leírom már én is: kérlek oszd meg a posztot, ahol tudod :)

kép innen: interpretermag.com